تاس كباب
آشپزي
مواد لازم
پياز درشت 2 کيلوگرم
گوشت سردست يا ران بدون استخوان 750 گرم
سيب زميني پشندي نيم کيلوگرم
به نيم کيلوگرم
آلو خشک نيم کيلوگرم
روغن 150گرم
رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري
گرد غوره ( در صورت تمايل ) 2تا3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل و ادويه به مقدار کافي
طرز تهيه
آلو را مي شوئيم و خيس مي کنيم و پياز را پوست مي کنيم و به صورت حلقه هاي نازک مي بريم .
پوست به را نيز مي کنيم و به اندازه پرهاي پرتقال ورقه ورقه مي بريم ، سيب زميني را نيز پوست مي کنيم و حلقه حلقه مي کنيم و گوشت را نيز به شکل ورقه تکه تکه مي نمائيم ( تقريباً به طول و عرض دو بند انگشت )
قابلمه اي که گنجايش تمام اين مواد را داشته باشد آماده مي سازيم و دو قاشق روغن ته آن مي ريزيم و دو رديف پياز ته قابلمه و يک رديف گوشت روي آن مي چينيم و کمي آلو روي آن مي ريزيم و چند تکه به مي گذاريم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمي نمک و فلفل و ادويه مخلوط مي کنيم و کمي روي اين مواد مي پاشيم و يکي دو قاشق روغن مي ريزيم و به همين ترتيب بار ديگر رديف هاي پياز و گوشت و ساير مواد را در ظرف قرار مي دهيم بدون اينکه سيب زميني را داخل مواد بچينيم ،آنگاه نصف ليوان آب در قابلمه مي ريزيم و در آن را مي بنديم و ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا تمام مواد کاملاً بپزد .
سيب زميني را در آخر کار روي تاس کباب مي ريزيم و رب گوجه فرنگي را نيز در نصف ليوان آب حل مي کنيم و داخل تاس کباب مي ريزيم و مي گذاريم تا سيب زميني نيز با حرارت ملايم بپزد ولي له نشود . بايد تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بيافتد . در موقع کشيدن در ديس دقت مي کنيم تاس کباب را با کفگير پهني که مواد مخلوط و له نکند بکشيم .
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0